Apple iPhone 5/5S/5C/SE mirror kijelzővédő üvegfólia – arany

1690 Ft

Készleten

Leírás

Apple iPhone 5/5S/5C/SE mirror kijelzővédő – arany

Kompatibilis Apple iPhone 55S, 5C és SE mobiltelefonokkal.

Edzett üvegből készült, tükröződő arany színben. A mellett hogy gyönyörű megjelenést adsz az iPhone-odnak, tökéletesen védő a kijelződet a karcoktól.


Kijelzővédő csomag tartalma:

 • 1 db mirror edzett üveg kijező védő
 • 1 db alkoholos kijelző tisztító
 • 1 db száraz kijelző tisztító

Ha ezt elolvasod, kevesebb hibát fogsz elkövetni mint az iPhone tulajdonosok 99%-a kijelzővédő vásárláskor!

 1. Akár postaköltség nélkül
  Ingyen postázzuk sima postai levélként előreutalás esetén. Nem kell félned az utalástól, ellenőrizhető vállalkozás vagyunk.

 2. Nincs többé rosszul felhelyezett kijelző védő!
  Félsz attól hogy nem tudod felrakni, és kidobott pénz lesz mert nem is mutat jól rajta? Ferde lett vagy szösz maradt alatta? Vagy azon gondolkozol kit kérj meg hogy fölrakja, mert Te nem mered? (Netán plusz pénzért?!) Ne tedd! Mi, egyedül álló módon garanciát vállalunk arra is, ha Te magad rontottad el a kijelzővédő felhelyezését! Ez még a profikkal is megeshet. Használd a felhelyezési garanciánkat és INGYEN küldünk egy másikatMiért fizetnél feleslegesen egy rosszul felhelyezett kijelzővédőért?!


 3. Nincs több buborék és felhólyagosodás!
  Egy prémium iPhone-on hogy néz az ki ha buborékos a kijelzővédője?! Röviden: igénytelen, és tudom milyen zavaró. Mi 100% garanciát vállalunk rá, hogy a termék buborék mentesen felhelyezhető! Nem kell együtt élned a bubikkal, nem kell másikat venned ha levegő kerülne az iPhone-od és a kijelző védőt közé! Ezzel a termékkel ez nem történhet meg!


 4. Jártál már úgy hogy egyik nap megvetted, másnap össze karcolódott vagy berepedt kijelzővédőd?!
  Ne legyél a pénztárcád ellensége! Garanciát vállalunk arra, hogyha a termék 10 nap alatt nem fog megrepedni, nem fog megkarcolódni. Ha még is, INGYEN küldünk egy másikatMiért vennél hetente vagy netán pár naponta másikat?!


 5. Ne vitatkozz más kereskedőkkel miért nem garanciális mert mit csináltál rosszul!
  Mint ahogy már sejted, mindre garanciát vállalunk. Ez a termék tetszeni fog, és elégedett leszel. Biztos hogy prémium minőségű, de ha nem értesz egyet, küldd vissza és szó nélkül vissza fizetjük az árát. De még arra is garanciát vállalunk hogyha a szállítás közben sérül a termék (nem a futárszolgálatra fogunk mutogatni mint máshol). Ide kattintva találod az összes garanciát, melyek minden problémára megoldást kínálnak! Ne hallgasd más kereskedő kifogásait! Itt minden eset és helyzet garanciális!

 6. Nincs jobb áron, ilyen termék! Nem, nincs!
  Ugyan ezekkel a garanciákkal és feltétekkel, olcsóbban sehol nem fogsz találni ilyen iPhone kijelző védőt! (Nem hogy olcsóbban, drágábban sem találsz ilyet) Mennyire vagyok ebben biztos?: Ha ugyan ezekkel a feltételekkel, máshol olcsóbban látod ezt a terméket, akkor szólj, és pontosan ugyan annyiért ahol máshol láttad, elküldjük neked ezt!


Szóval ne habozz, mert megtaláltad az új kijelző védődet! Rendeld meg a terméket most!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Apple iPhone 5/5S/5C/SE mirror kijelzővédő üvegfólia – arany” értékelése elsőként