Jelentkezz online munkára

Ha kicsit is érdekel az internetezés, szeretsz Facebook-ozni és sejted mi az a webáruház és online kereskedelem, akkor egy remek lehetőset találtál arra, hogy otthonról, a szabad idődben plusz pénzt keress rendkívül egyszerűen!

Jelenleg elérhető online munkakör


Affiliate partner – termék megosztó


Mi a feladatod?

Oszt meg saját affiliate linked, közösségi oldalakon, Facebook csoportokban (Itt találsz segítséget), ajánlhatod ismerőseidnek, hirdetheted apró hirdetési oldalakon (Itt a segítség), fórumokon, bármilyen oldalon stb.

Nagyon sok mindenki érdeklődik kiegészítő, otthonról végezhető, szabad időbeosztású munkák után. Keresd meg őket, hirdesd, tudasd velük, itt milyen egyszerű, kiegészítő munkával pénzt keresni. Ha sikeresen ajánlasz egy affiliate partnert, azért is fizetünk.


Mennyit keresel?

Sikeres jelentkezés után, ösztönzés képen feltöltjük a fiókod 1000 Ft-al! A termék eladások után 15% jutalékot, és fix 100 Ft-ot minden további általad regisztrált affiliate eladó után. Ha 1 hónapon belül eléred 10 000 Ft jutalékot, további 1000 Ft bónuszt adok!

A fiókodban folyamatosan, azonnal láthatóak hogy mennyi jutalékot kerestél, mennyi volt az eladásod. Az 1000 Ft kezdő bónuszt, és a 100 Ft ajánlói jutalékot sikeres jelentkezések után fizetünk.

1000 Ft kezdő bónusz feltétele: sikeres jelentkezés után, elfogadjuk a jelentkezésed. Legalább egyszer belépsz a fiókodba, és legalább egyszer megosztod a linked melyre kattintottak.
100 Ft ajánlói jutalék feltétele: a jelentkező a fenti feltételeket teljesíti.


Hogyan jutsz a pénzedhez?

– Utalással, bankszámlaszámra: a kifizetést bármikor kérheted ha a jutalék egyenleged eléri a 3000 Ft-ot.
– Készpénzben (a Postás viszi a megadott címre): a kifizetést bármikor kérheted ha a jutalék egyenleged eléri a 6000 Ft-ot.

Nem számolunk fel semmilyen költséget, a teljes jutalékod megkapod. A pénzt bármikor kérheted ha elérted a minimum kifizetési összeget, akár havonta többször is.

Ha az ajánlói linkedre kattintanak, de nem történik azonnal vásárlás, akkor sincs gond! A leendő vásárló böngészője elmenti, hogy Te ajánlottad az oldalt, és ha 30 napon belül bármikor történik vásárlás, akkor is Tied a jutalék!


Extra jutalom:

Ha Te saját linked alól vásárolsz az iPlace.hu weboldalról (mondjuk saját részre is vennél egy iPhone tokot, vagy akármit) akkor is jóvá íródik a jutalék! Tehát partnerünkként örök 15% kedvezményed lesz nálunk!

Ha úgy látjuk hogy folyamatosan hozod a látogatókat, úgy “felkarolunk” és egyedileg, személyre szabottam segítünk Neked hogy még nagyobb bevételt érj el.


Szóval készen állsz hogy pénzt keress?
Jelentkezz!