Közzétéve:

Így hirdess a Vaterán

Több affiliate partnerem is használ Vaterát, és hirdeti ott az iPlace.hu termékeit, így elérkezettnek találtam ennek a bejegyzésnek a megírását.

A Vatera hirdetés már sokkal magasabb szint mintha csak közösségi oldalakon vagy sima apró hirdetési oldalakon hirdetnél. Sok nagy kereskedő mai napig is használja, vagy épp ott kezdte a hirdetést, mi előtt saját webáruházba kezdett. (Jó magam is.) Azért nem kell megijedni, az sem nehéz, de tény hogy több oda figyelést, profibb kiszolgálást igényel.

Az egyik amit a legelején le kell szögezni, hogy a Vatera nem ingyenes! A termék feltöltésnek minimális díja van, összesen 9 Ft. Ennyiért maximum 3 hétig futtathatod a hirdetésed. Ez után automatikusan és “kézzel” is megújítható. Ha sikeres az eladás, ezt vissza térítik. A lényegi összeg inkább a jutalék. Sikeres eladásonként 6%-ot kérnek.
Szóval ha én adok Neked 15% jutalékot, a Vatera el kér 6%-ot a tiszta hasznod 9% marad.


De akkor miért éri meg a Vatera?

Mint említettem nagy webáruházak, ismert boltok is használják, saját webshopuk mellett is. Ennek nyilván oka van, még pedig az hogy a Vatera ma már 17 éve létezik, Magyarország legnagyobb és legismertebb piac tere. Hogy érezd a nagyságát: több mint 2 500 000 regisztrált felhasználója van, egyszerre 3 000 000 hirdetés fut, melyekből kb másodpercenként vesznek valamit.


Térjünk a lényegre:

Ha nincs Vatera fiókod, mindenképpen szükséged lesz egyre, ide kattintva tudsz regisztrálni. Ebben a bejegyzésben most nem akarok bele menni a Vatera teljes használatába és hogy melyik funkció mit csinál, hiszen nem hogy egy, több tucat bejegyzést is írhatnék erről.

Ezen kívül azt szeretném hogy a Vaterán tapasztalt affiliate partnereim hirdessenek, akiknek nem lépésről lépésre kell bemutatni melyik gombot kell megnyomni, és egy vásárlóval profin tudnak kommunikálni. Itt is, mint egy apró hirdetési oldalnál meg kell adnod a termék nevét, árát, kategóriáját, darabszámét stb.

Ha már adtál fel online hirdetést boldogulni fogsz vele, ha még abszulut kezdő vagy ebben, akkor pedig gyakorlásra nem a Vaterát ajánlom!


Hogyan hirdesd a Vaterán az iPlace.hu termékeit?

Képek: itt bármilyen kép felhasználható, tehát az iPlace.hu képeit is felhasználhatod

Szöveg: engedélyt adok a szöveg másolásra is, de jobban örülnék neki ha át alakítanád, nem egy az egyben másolnád az iPlace.hu termék leírásait. Tűntesd fel a termék előnyeit, garanciáit stb.

Ár: mint mindig, figyelj a pontos árra. Ne az akciós árral hirdesd, mert minden akciónk csak alkalmi. inkább lepődjön meg hogy olcsóbban vette mint fordítva.

Darabszám: 1-3 darabszámmal elég feltöltened a termékeket. Ha elfogy, vagy már kevés van, újra csekkolhatod hogy nálunk is van készleten.

Szállítás és fizetési módok: minden szállítási és fizetés mód beállítható a Vaterán is. Itt vannak az iPlace.hu szállítási módjai. Futárral sima ügy, mert 6 990 Ft rendelés alatt egységesen 990 Ft. A postai levélhez számolni kell. Minimum 250 Ft-ot számol a webshop. Minden egyéb esetben 10%-ot számol fel. Szóval ha 4900 Ft a termék, akkor 490 Ft a szállítás. (Nyilván 250 Ft-ért elsőbbségi levélként, 490 Ft-ért ajánlott elsőbbségi levélként küldjük) 6990 Ft fölött egyáltalán nincs szállítási díj!


Rendelés után

Ha rendeltek tőled Vaterán, ne az iPlace linket küld el neki amin rendelhet, mint például egy apró hirdetési oldalnál. Nagyon nem örülne neki ha kétszer kell rendelnie. A Vatera el fogja küldeni minden adatát. A meglévő adatokkal, a saját linkedről adj le a nevében hirdetést. pont úgy ahogy ő kérte. Ekkor is Tied a jutalék.

Valójában ennyi a dolgod. Ez után mindent mi intézünk! Kiszámlázzuk, elcsomagoljuk, elküldjük. Tudni fogja hogyan és mikor érkezik a csomag!


Értékelések

Te és a vásárló fogjátok értékelni egymást. Igazán sok dolgod nincs, hiszen esetleg egy automatikus, vagy külön meg írt üzenettel megköszönheted a vásárlást. Azon kívül mindent mi csinálunk.


Ha úgy döntesz hogy Vaterán hirdetsz, megköszönöm ha előtte szólsz és egyeztetünk.