Közzétéve:

Hogyan keress pénzt Facebook-ozással?

Mutatom hogyan tudsz pénzt keresni azzal, ha csak linkeket osztasz meg a Facebookon.

Ha még nem tetted meg, először is jelentkezz az iPlace.hu viszonteladójának.


 1. Facebook csoportok
  A Facebookon számtalan adás-vétel csoport van. Ide kattintva láthatod is azokat. Ezekhez a csoportokhoz csatlakoznod kell, és mi után elfogadták a jelentkezésed, már posztolhatsz is.

  Mivel mobiltelefon tartozékokat fogsz posztolni, úgy érdemes választani csoportot, hogy erre releváns legyen. Tehát általános adás-vétel csoportok, mobiltelefon és mobiltelefon tartozékokkal foglalkozó csoportok lesznek a leghatékonyabbak. Először érdemes nagy tag létszámú csoportokat választani, hiszen úgy egy megosztással több embert tudsz elérni. Sok csoport már sok tízezer, vagy van ami több mint száz ezer fős. Te döntésed hány ilyen csoporthoz csatlakozol, a lehetőségből viszont valószínűleg sok sok ezer van.

  A szerint döntsd el mennyihez szeretnél csatlakozni, hogy mennyit szeretnél ezzel foglalkozni. Egy-egy csoportban egy link megosztása kb 20 másodperc. (Nekem gyorsabb, van akinek lassabb, de mindenki bele tud jönni.). Tehát ez azt jelentené hogy napi 10 perc “munkával” 30 csoportba tudsz posztolni, amivel már szép eredmények érhetőek el.

  Tegyük fel egy csoport néhány tíz ezer fős, akkor, 10 perc alatt sok száz ezer embert fogsz elérni.

  Gyorsaság: egyszer írj meg egy szöveget, majd másolással, beillesztéssel posztold a többi csoportba, ezzel jelentősen meggyorsítod a posztolásokat.


 2. Saját üzenőfalad
  Persze vétek lenne kihagyni, de nem ezzel fogsz a leghatékonyabb lenni. Néhány száz embert fogsz csak vele elérni. Első sorban ebben azt a lehetőséget látom, hogy az ismerőseidet megkéred hogy osszák meg a Te posztodat.


 3. Közvetlen ajánlás ismerőseidnek
  Ha van ismerősöd, akit érdekelhet bármely termék az iPlace.hu oldalról, oszd meg velük a linked. Biztosan van ismerősöd aki valamilyen iPhone-t használ és ahhoz szeretne védő fóliát, tokot, vagy adatkábelt, szüksége lenne külső aksira, stb. A leghatékonyabb lesz. Valószínű hogy érdekli a termék, Téged is ismer, így a legnagyobb a valószínűsége hogy venni is fog valamit.


Hogyan érdemes ezt csinálni?

A Facebook csoportokba akár napi rendszerességgel is posztolhatsz, ezzel rendkívül jó eredményeket fogsz elérni. Szánd rá azt napi 10-15 percet a szabad idődből, és néhány nap múlva jönnek az eredmények.

Üzenőfalra elég csak néha posztolnod.

Ne csak a termékeket oszd meg. Néha a megosztás arról szóljon, hogy regisztráljon más is viszont eladónak, hiszen minden általad hozott partner után is kapsz 100 Ft-ot. Ezt a linket is megtalálod a fiókodban. (Ehhez kereshetsz munkával kapcsolatos csoportokat is.)

A nagy trükk!

A legtöbben nem az első látogatásból fognak vásárolni, így kell egy kis türelem míg az eredményeket látod. (Nem sok időre gondolok, 2-3 nap, ha addig a posztolások rendszeresek.)

Viszont! Onnan kezdve hogy meglátogatta a weboldalunkat folyamatosan a mi hirdetéseinket fogja látni. Úgy hívják ezt hogy remarketing. (Ha nem ismered nyugodtan olvass utána, nagyszerű marketing eszköz.) Ezzel ösztönözzük, hogy vegyen is valamit. Az után, hogy a Te linkedre kattintott van rá 30 napja vásároljon. Ha csak a 30. napon vásárol, akkor is Tied a jutalék.

Remélem átláttad mekkora lehetőség van benne, a Facebook megosztásban ez a lényeg!

Ha még nem jelentkeztél viszonteladónak, azt tedd meg most!

keress penzt